مشاوره حقوقی رایگان - مجازات رانندگی زیر سن قانونی

سلام خسته نباشید پسرم 17سالشه هست و یک ماه پیش موقع رانندگی مدارک خواستن و چون گواهینامه نداشت ماشین رو بردن پارکینگ و خودش رو هم دادگاهی کردند و باگذاشتن فیش حقوقی تموم شد و ماشین رو هم درآوردیم از پارکینگ الان ابلاغیه اومده که دو روز دیگر ده صبح برای رای نهایی به شعبه دو کیفری حاضر باشه،این رو هم بگم که دوسال پیش هم با موتور تصادف کرده بود اما مقصر ماشینی بود که او زده بود اما جریمه نداشتن گواهینامه رو دادیم،الان میترسه که نکند بار دوم هست براش زندان حکم کنند،خیلی نگرانم اگر امکان دارد راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با توجه به شرایط خاص فرزند شما حتما باید برای نفقه سریعتر اقدام نمایید تعیین میزان نفقه به عهده کارشناس رسمی تعیین نفقه خواهد بود و میزان آن قابل پیش‌بینی نیست پس از تعیین کارشناس باید کلیه هزینه های فرزندتان را به تفکیک لیست نموده و به کارشناس نفقه ارائه دهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و در گذشته به نحو دیگری مطرح شده است.