مشاوره حقوقی رایگان - شکایت پلاک

باسلام ماشینی خریداری کرده ام و قرار شد طرف بیاد و مدارکو بیاره (برگه سبز و سند کمپانی) که بزنیم به نامم ولی طرف رفتو گوشیشو خاموش کرد (فقط کارت ماشینو معاینه فنیو بیمه نامش به من داد) تو قولنامه قید کردم که اگه تا فلان تاریخ سند و پلاک نخوره به نامم ماشین مسترد خواهد شد و اون موظفه که پول نقد تحویلم بده صاحب سندم که یه استان دیگست و نمیاد که وکالت بده (البته چون مدارک دست فروشندست من اگهی مفقودی زدم و انقضاشم گذشته ولی طرف نمیره دفترخونه که رونوشت بگیره از مدارک واسم و امتناع میکنه) حالا من چجوری میتونم پولمو پس بگیرم یا اینکه ماشینو به نامم بزنم؟ صاحب پلاک و سند وقتی من باهاش تماس گرفتم فهمید مشکل چیه فوری رفته و تو راهنمایی و رانندگی شکایت الزام به فک پلاک کرده چجوری میتونم یه دادخواست بدم که لااقل تا روشن شدن موضوع و اعلام رای دادگاه (درصورتیکه بخوام دادخواست الزام به تنظیم سند بدهم) موقتا از پلاک استفاده کنم و تردد کنم چون وسیله امرار معاش خونوادمه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام متاسفانه راهی وجود ندارد شما باید تکلیف پلاک و مالکیت خودرو را مشخص نمایید.