مشاوره حقوقی رایگان - دادنامه واخواهی

با سلام
اینجانب خریدار ملکی بوده ام که دادگاه حکم بر محکومیت ابطال سند عادی اینجانب نموده است مالک ملک در مرحله بدوی حضور نداشته و تقاضای واخواهی نموده است و دادگاه با قبولی واخواهی تعیین وقت مجدد نموده است و ضمن انکار مبایعه نامه خواهان ارجاع به کارشناس خط شده است و طبق نظر کارشناس مبایعه نامه خواهان فاقد اصالت و موخر بر مبایعه نامه اینجانب از نظر خط شناسی شده است و دادگاه شکایت خواهان را مقرون به صحت ندانسته و دادنامه قبلی خود را دادگاه نقض کرده است
حال سوال اینجانب این است اینجانب ابتدا نسبت به رای اولیه( که در دادنامه واخواهی نقض شده )تجدید نظر خواهی کرده بودم ولی بعد خوانده غایب مالک اصلی ورود به دعوی کرده و مبایعه نامه خواهان رد شده آیا دادنامه واخواهی نسبت به اینجانب تسری پیدا می کند یا این که نسبت به تجدید نظر خواهی اینجانب پرونده به تجدید نظر می رود؟ چون وکلای خواهان بعد از کارشناسی خط و صدور اعتراضی به دادنامه واخواهی در مهلت مقرر نکرده اند .

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر دادنامه دارد تا با گفتگوی متقابل اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بدون مطالعه دادنامه نمیتوان اظهارنظرکرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادنامه‌های اشاره شده در متن سؤال باید مورد مداقه قرار گیرند تا پاسخ درخور حقوقی ارائه گردد.