مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد اسلحه توسط محیط زیست

سلام من چند ماه قبل یک قوچ وحشی زدم محیط زیست از من گرفت جریمه و خسارتش رو همه رو از من گرفت دادگاه چند ماهی گذشت که رفیقام اومدن رفتیم شکار دوباره یکی زدیم تو راه دوباره گرفتنمون شکارم اون رفیقم با اسلحه خودش زد الان از دادگاه برای من ابلاغیه اومده قاضی حکم داده که برم اسلحه ام رو بگیرم از محیط زیست رفتم محیط زیست حکم رو از من گرفت اسلحه رو نداد باید چیکار کنم میتونه ندهد البته رفیقام اومدن دنبالم رفتیم کوه دوباره یک شکار زدیم رفیقم زد با اسلحه خودش ربطی به من نداشت من همراه بودم فقط تو راه گرفتنمون محیط زیست ولی اون پرونده ام بسته شده حکم استرداد اسلحه ام قاضی داده

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

مجوز سلاح داشتی؟! اگر در رای تو محکوم نشدی می توانی رفع توقیف اسلحه را از قاضي بخواهی.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر مجوز داشته اید و محکوم نشده اید می توانید درخواست رفع توقیف سلاح را دهید در غیر اینصورت امکان پذیر نیست