مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه حضور در دادگاه کیفری

10-ابلاغیه شماره ... مورخ 1402/11/17 جهت حضور شما در شعبه 105 دادگاه كيفري دو شهر اردبيل (105جزايي سابق) در تاریخ 1402/12/08 ساعت 09:30 برای رسيدگي صادر شد. یعنی چی؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به سامانه عدل ایران رجوع کنید و چک نمایید
جلسه ای منعقد خواهد شد که باید در آن حضور یابید...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شکایتی مطرح شده است و می‌بایست در تاریخ و ساعت مورد نظر به دادگاه مراجعه کنید دادگاه رسیدگی انجام می‌دهد و حکم صادر می‌نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وقت رسیدگی تعیین و برای شما ابلاغ شده است.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که ابلاغ فوق از سامانه عدل ایران به شما ابلاغ شده باشد می‌بایست آن را در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی باز و رویت نمایید و در شعبه راس ساعت حاضر شوید در غیر این صورت پیام جعلی است توجهی نکنید