مشاوره حقوقی رایگان - جعل عنوان و مهر کارشناس رسمی دادگستری

باسلام
در یک پرونده که بنده به عنوان شاکی متقاضی کارشناسی بوده ام امر به کارشناسی ارجاع شده، و مرکز مشاوران نیز به فردی جهت کارشناسی ارجاع داده است و وی نیز اقدام به کارشناسی و ارائه گزارش با مهر کارشناس رسمی نموده است.

با تحقیقات و استعلامات بنده مشخص شده که وی کارشناس رسمی نیست و کارآموز است و حق کارشناسی نداشته است.

حال عنوان جرم این فرد چیست و چه باید بکنم؟ آیا جعل عنوان کارشناس رسمی شامل جعل عنوان می شود؟ به دادسرای انتظامی باید مراجعه نمایم یا دادگستری؟ چون کار از خود مرکز مشاوران به وی ارجاع شده می تواند به آن استناد نماید که خود مرکز به وی ارجاع داده؟ (البته مهر کارشناس رسمی به اسم خود پای گزارش زده)

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است امکان نتیجه گیری وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق اظهارات شما قابل پیگیری می‌باشدجزئیات نیاز به بررسی بیشتر است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق دادسرای کانون کارشناسان اقدام بفرمائید.