مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش اراضی ملی

با درود
بنده حدود سه سال پیش زمین کشاورزی خریداری نمودم و بعد از مراجعه به منابع طبیعی مشخص شد که اراضی ملی می‌باشند
آیا امکان داره معامله را فسخ و ثمن را به قیمت روز دریافت کنم و اینکه ثمن به نرخ روز بر چه اساسی محاسبه می‌شود
با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید فخر نمایید و خسارات خود را مطالبه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌توانید معامله را فسخ نموده و به قیمت روز ثمن را دریافت بنمائید.