مشاوره حقوقی رایگان - تخریب اموال

سلام و عرض ادب
بعد از فوت پدرم عموم مدعی شد که دیوار و درب باغ پدرم را ایشان درست کرده و پولش را طلب کرد
در صورتی که پدرم 30 سال پیش به عمه من پول داده بود که ایشون اون دیوار و درب را بسازد
عموی من بدون این که مدرکی داشته باشد و فقط با ادعای لفظی اقدام به تخریب دیوار و درب کرد و آجرها و درب را به باغ خودش انتقال داده و باهاش اتاق ساخته حتی شکایت هم نکرده و بدون حکم این کار رو کرده. باید چی کار کنیم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به جرم تخریب می‌توانید علیه ایشان طرح دعوی نمایید