مشاوره حقوقی رایگان - صیغه زن مطلقه

رابطه با زن مطلقه. که صیغه رو مرد خونده و زن قبول کرده و با هم صیغه یک ماهه خوندن و بعد باز هم صیغه لفظی خوندن که کسی خبر دار نشود و چون اون زن آشنا بوده و اون مرد پسر بوده است و سنشون هم 36ساله هم سن بودن و در این میان زن چند بار مرد را میپیچاند به هوای این که خانواده اش از شهرستان آمدن و غیره و مرد متوجه میشود که زن با یک مردی صیغه کرده و برگه هم گرفتن و الان آن مرد که صیغه نامه دارد از آن مردی که صیغه نامه ندارد ولی میتوان ثابت کرد که باهم بودن قبل از آن مردی که صیغه نامه دارد حکمش چی هست؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وقتی زنی در نکاح کسی چه به دائم چه به موقت باشد و با فرد دیگری رابطه جنسی برقرار کند در حکم زناست و حکمش اعدام است