مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت زمین بدون مدرک

باسلام .مغازه ای به متراج 120متر در حسن آباد قهاب اصفهان پدرم ازبستگان خود خریداری کرده که ما الان هیچ قولنامه و سندی نداریم و آن کس که پدرم ازش خریداری کرده فوت کرده بعد از چند سال پدر خودمم فوت کرد میخواستم ببینم چطوری مامیتونیم این مغازه را از وارث اون مرحوم بگیریم آن ها هم میگویند ماهیچ سندی از این جا نداریم ولی قبول دارند پدرم خریداری کرده باید چی کار کنیم میخواهیم بفروشیم به کس دیگری چی کار کنیم؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

باید مدارک بررسی و دادخواست تنظیم گردد و الا قولنامه اعتبار ندارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی بطرفیت وراث و شهادت شهود هم بعنوان دلیل استفاده کنید