مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن دادخواست

دادخواست الزام به تمکین زدم،قاضی خانواده رای داد به خاطر پرونده ضرب و جرح،چون دفعه اولم بوده،باید دیه زوجه را پرداخت کنم و تعهد حسن معاشرت بدهم بعدش الزام به تمکین دوباره بزنم...نتونستم دیه رو پرداخت کنم و قاضی پرونده ضرب و جرح،گفت تا یک سال بعداز واقعه دعوا فرصت پرداخت دارم.
بعداز یکی دو ماه بی دلیل دوباره دادخواست الزام به تمکین زدم...سوالم اینه که آیا میتونم دادخواست جدیدم رو پس بگیرم؟جلسه دادگاه ده روز دیگر است؟

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بله می توانید دادخواست خود را استرداد کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم درخواست استرداد دادخواست را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید طی یک لایه درخواست استرداد داشته باشید