مشاوره حقوقی رایگان - دریافت احضاریه اشتباهی

سلام چندروز پیش از شهر آستارا یک احضاریه الکترونیک واسم اومد اتهام زده؛تخریب عمدی اموال منقول و غیر منقول شخصی که اسمشو تا به حال نشنیدم و شهری که تا 35 سال عمرم از نزدیکش هم رد نشدم فقط تنها احتمال این هست که گواهینامه 2ماه پیش گم کردم گفتم پیدا میشه نرفتم دنبالش ولی تصادف کردم تو این مدت تعیین خسارت از من گواهینامه خواست گفتم گم شده فرستادنم با نامه که گواهینامه گم شده رو تایید کردند. من باید چی کار کنم از دست این کلاهبردار ها؟

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
مدارک لازم را ارائه دهید تا بتوانید اثبات کنید که از مدارک شما سو استفاده شده است.
باید از خود دفاع کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم به شعبه مربوطه تماس تلفنی بگیرید اگر پاسخ ندادن حضوری مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این بایست حضوراً مراجعه نمایید یا وکیل بگیرید