مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از حیاط مشاع

با سلام بنده ساکن ساختمانی 4 طبقه که طبقه دوم بعنوان مستاجر حدود 10 سال استفاده میکنم. طبقه سوم نیز مستاجر هستند و طبقه چهارم نیز مالک هستند و طبقه همکف که جدیدا ملک را خریداری کردند و حیاط در واقع در اختیار ایشان میباشد البته از قسمت راهرو مسیر ورود و خروج دارند و نامبرده از حیاط بعنوان پارکینگ استفاده میکند و 2 اتومبیل پارک میکند و اجازه پارک به بنده و همسایه نمی دهند البته بقیه همسایه ها رضایت دارند که بنده اتومبیل خود را در حیاط پارک نمایم به چه صورت می توانم اینکار را از راه قانونی انجام دهم.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

از طریق اظهارنامه رسمی ازش بخواید اگه اجازه نداد شکایت ممانعت از حق ازش بکنید
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاربردی به صورت روزانه به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer