مشاوره حقوقی رایگان - احضاریه متهم از کلانتری بدون ذکر علت

سلام وقت بخیر. برای یکی از بستگان من احضاریه از کلانتری یه شهر دیگه اومده که علتی در اون ذکر نشده. سامانه ثنا رو هم چک کردیم و چیزی یا شکایتی در اون نبود. به ایشان 5 روز وقت دادند که بره به کلانتری. الان باید چیکار کنیم؟ بریم؟ وقتی علت ذکر نشده ما از کجا باید بدونیم برای چی احضار شده؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام احتمالا از طریق کلانتری شکایت نموده اند میتونید وکیل بفرستین ببیند چی هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق کلانتری موضوع را پیگیری کنید

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام
بهتر است بروید و با توجه به اینکه محل سکونت شما در شهر دیگریست می توانید تقاضای احاله پرونده را به شهر خود نمایید

مرتضی غلامی

جناب آقای مرتضی غلامی :

بعضی اتهامات اعلام نمیکنند،حضوری باید برید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بروید بهتر است اما اگر مسیر دور است می‌توانید وکیل بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به کلانتری مراجعه شود و نسبت به پیگیری شکایت اقدام شود.