مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی کوچه بن بست

با سلام منزلی دارم از یک طرف به بر خیابان اصلی راه دارد و پشت منزل من بن بست به متراژ 3.40 (سه متر و چهل سانت) می باشد که من از داخل کوچه راه ندارم و مالکان کوچه بن بست اعلام کردند متراژ رها شده از سمت منزل مابوده و اگر خراب کردید تا 6 متری عرض کوچه شما باید عقب نشینی کنید ، اگر ساختمانم را تخریب کنم قانونی چقدر باید عقب نشینی کنم چه درب باز کنم چه باز نکنم
متشکرم

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
باید از شهرداری محل ملک این موضوع را جویا شوید

مرتضی غلامی

جناب آقای مرتضی غلامی :

شما موضوع رو از شهرداری محل سکونت پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به کارشناسان رسمی در این خصوص مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر از طریق شهرداری به نحو حضوری پیگیری شود.