مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل زمین توسط فروشنده

باسلام. بنده 3سال قبل چند قطعه زمین کشاورزی باشخص دیگر معاوضه نمودم.نامبرده به هرطریقی اقدام نموده سند گرفته.. در حال حاضر از دادن زمین مورد معامله تعویضی به من خودداری می‌کند مدرک زمین تعویضی موجود هست. شکایت کردم به دادگاه بابت ابطال سند نتیجه نگرفتم. باید مجددا شکایت کنم ودادخواست چی بدم از راهنمایی شما ممنونم..

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ایشان. مالک زمینهای معاوضه شده هست، شما هم میتوانید الزام به تحویل مورد معاوضه نمایید