مشاوره حقوقی رایگان - دستور موقت منع نقل و انتقال ملک

با عرض سلام و احترام
بنده قصد دارم یک دادخواست رجوع از هبه (3 دانگ ملک) که تمام شرایط را نیز دارا میباشد ثبت کنم ولی احتمال میدهم همسر سابقم سریعا 3 دانگ را رسمی یا غیر رسمی منتقل نماید، سوالم این است که آیا میتوانم یک دادخواست شامل رجوع از هبه و صدور دستور موقت منع نقل و انتقال ثبت کنم یا بایستی جداگانه انجام بدهم، البته میخواهم پیش از آن اظهارنامه نیز ارسال کنم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید به چه نحو عمل کنم؟
با تشکر از شما عزیزان

پاسخ ها :

دستور موقت منع نقل و انتقال ملک رجوع از هبه ملک انتقال ملک هبه ملک هبه