مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم مذهبی

سلام من 20 سالمه و اسم من راضیه هست و از بچگی اسمم رو دوست نداشتم و الان که رفتم ثبت احوال، تغییر اسمم رو به خاطر اسامی فاطمه زهرا قبول نکردند و گفتن باید از طریق دادگاه اعلام کنم؛ خانوادم برای دادگاه موافق نیستند و بنابراین رفتم تا از طریق سایت اقدام کنم؛ توی سایت همش برام خطا میاورد و نتونستم درخواست تغییر اسم بدهم؛ از این اسمم دیگر خسته شدم هر بار از سمت اطرافیانم به خاطر اسمم مورد تمسخر و تحقیر قرار میگیرم؛ هر کسی اسمم رو بشنوه فکر میکنه یک زن 50 ساله مذهبی ام؛ شخصیتم به خاطر این اسم زیرو رو شده؛ و حتی اسمم به قیافم نمی یاد؛ نمیدونم دیگر باید چیکار کنم؟ راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق دادگاه اقدام به طرح دعوی در جهت تغییر نام انجام دهید.

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام
دادخواست تغییر نام را به استناد شهادت شهود و البته داشتن وکیل مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست اقامه نمایید
برای تغییر اسم شما باید دلیل به دادگاه ارائه نمایید