مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی با شمشیر و توهین

سلام.اقای باشمشیر2ضربه به سرودست من وارد کرد الان که اجرای احکام حکم راداده 13میلیون دیه بایدبه من یک سال دیگه بده وچون پولدار بقول خودش قانونم مال خودش با پدرم درگیر شده واوراهم زده ودر دادگاه محکوم شده درحالی که فقط یک هفته بیمارستان ‌و غیره 20 میلیون فقط پول خرج کرددم .ومتهم هربار به روشی مزاحمت ایجاد میکند با شکستن شیشه ساعت 3 شب وغیره وماهم هر بار 110 میاد اونم متواری یه برگه صورتجلسه به ما میدن تو روخدا راهنمایمان کنید اون وکیل داره بجای یکی 2تا بخدا من خو دم هم هیجی نمیخوام فقط دست ازسر پدر مادر پیرم برداره چون اونا فقط منو دارن اونم سو استفاده میکنه میگه باید یه پولی هم بهم بدید به خود خدا دعای خیر یه پدر ومادر همراهتون.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص هر اتهامی که اتفاق می‌افتد شما می‌بایست فوراً شکایت نمایید دلایل و مستندات را جمع آوری کنید و اگر شکایت‌ها تکرار شود شخص به اشد مجازات محکوم خواهد شد

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

به جرم مزاحمت طرح دعوی کنید و از همسایگان یا دوستان بخواهید شهادت بدهند‌ به انضمام گزارش کلانتری.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در زمان درگیری می توانید فیلم بگیرید و به دادگاه ارائه دهید