مشاوره حقوقی رایگان - باز کردن حساب بانکی با سوء استفاده از مدارک دیگران

سلام وقت بخیر من با شخصی حرف میزنم که انگار در یک کاری هست و یک بار من عکس شناسنامه براش دادم که فقط اسم و فامیلی من و شماره شناسنامه ام در آن مشخص بود بقیه چیز ها نبود و شماره کارتم هم دارد و ادعا کرده که به اسم من حسابی غیابی باز کرده بعد گفت شوخی بوده ولی من به او شک دارم باورش ندارم آیا همچین چیزی امکان دارد که بتونند با شماره شناسنامه اسم و فامیل من و شماره کارتم حسابی باز کنند بدون این که من متوجه باشم و سوء استفاده کند؟

پاسخ ها :

باز کردن حساب بانکی با سوء استفاده از مدارک دیگران باز کردن حساب بانکی با مدارک دیگران حساب بانکی