مشاوره حقوقی رایگان - اجاره کالا

من پارسال بابت یک شی که اجاره کردم سفته دادم و دست نوشته دادم که پول گرفتم مبلغ پنجاه میلیون بعداز یک ماه از همان امانتی که پنجاه عدد شی بود چهل تا رو دادم ولی الان اجرا گذاشته من چطوری ثابت کنم که من چهل تا رو دادم و فقط ده تاش مونده است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما به عنوان مدعی اگر شاهد یا مدرکی دارید می توانید ارائه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام همانطور که ایشان رسید گرفته شما هم رسیدی که تحویل داده‌اید را ارائه دهید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادخواست متقابل اثبات به تعهدات با دلایل شهود بدهین