مشاوره حقوقی رایگان - اجاره کالا

سلام و عرض خسته نباشید. از شخصی دستگاه پیکور برای تخریب ساختمان اجاره کردم و به هر دلیل از تحویل پیکور خودداری نمود تا شکایت به شورا کشید. من هم منکر نشدم با مبلغ یک میلیون توافق شد که صلح کنیم ولی بعد از چند روز 3 میلیون درخواست کرد و سه سال از این موضوع گذشته و جلب من را گرفته و تهدید به بازداشت کرد. ناچار شدم با این که مشکل مالی شدید داشتم یک میلیون و هشتصد هزار تومان جور کردم و توسط واسطه قبول کرد و گرفت در آن زمان دستگاه پیکور رو تحویل نگرفته و ادعای دروغ که دستگاه من کهنه شده و حال دوباره شروع به تهدید کرده که اجاره میخواهد و به منزل من رفته و تهدید با سر و صدا کرده و آبروریزی کرده است. خواهشمندم راهنمایی ام کنید چه باید بکنم. ممنونم از تحمل شما سروران.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای اثبات سلامت دستگاه تامین دلیل بدهید که نشان دهد در مقابل ثمن دریافتی دستگاه حاضر است و خودشان تحویل نمیگیردو اظهار نامه برای تحویلش به ایشان بدهیدو مدت ده روز را برای تحویل تعیین کنید برای تهدید و مزاحمت هم از ایشان‌ با ادله اثباتی مثل عنداللزوم شهادت شهود شکایت کنید.