مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کاری اجباری

با سلام بنده در یک هتل کار میکنم که هر روز 8 ساعت سر کار هستیم به صورت دو شیفت صبح و عصر یک نفر از 7 تا 15 نفر بعدی از 15 تا 23 و بعد نگهبانی از 23 تا 7 حتی روز های تعطیل و جمعه ها و کلا در طول سال همیشه سرکاریم و اگر کسی بخواهد برود مرخصی شیفت بعدی باید بصورت دو شیفت از ساعت 7 تا 23 سر کار باشد آیا این قانونی است با این وجود حتی به کارگران اضافه کاری که حقشان بوده پرداخت نمی‌کنند و از نصف هم کمتر پرداخت می‌کنند این در صورتی است که هیچ یک از کارگران به این شرایط راضی نیستند و واقعا فرسوده شده اند اما از ترس اخراج کسی نمی‌تواند کاری کند ممنون میشم راهنمایی کنید آیا راه حل قانونی برای حل این مسئله وجود دارد و اینکه می‌شود بصورت مخفیانه از ارگان های مربوطه مثلا اداره کار موضوع را مطرح کرد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است که از طریق اداره کار اقدام بنمائید.