مشاوره حقوقی رایگان - افترا توهین و مزاحت تلفنی در مجازی

من ویس جنسی فرستادم پیوی طرف ایشون به جرم افترا و توهین و مزاحمت شکایت کردن آیا ویس جنسی من شامل افترا میشه ؟ من سابقه کیفری تا حالا ندارم آیا قاضی زندان و شلاق حکم میده؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به الفاظ به کار رفته دارد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
صرف استناد به ویس برای محکومیت کافی نیست مگر اینکه خود شمابه این موضوع اقرار نمایید .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید نوع ویس و کلمات رد و بدل شده را بدانیم چه چیزی هستند اینکه شامل تهدید . افترا . یا توهین باشد متفاوت است در صورت محکومیت حبس در انتظار شماست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی به محتوا دارد هرچند که راه دفاع برای شما وجود دارد

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام
بستگی به نوع الفاظ دارد اما شکایت مزاحمت تلفنی قابل پیگیری است

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام وویس درکجاارسال شده؟؟در فضای مجازی قابل پیگیری نیست چون تاریخچه به راحتی پاک و وویس هم قابل استناد نیست و اگر پیامک میشد قابل پیگیری بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
جرم است و مجازات خواهید داشت
شما باید دفاعیات خود را ارائه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت عنوان فحاشی و لفظ رکیک قابل پیگیری است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
افترا یعنی جرمی را به کسی نسبت بدهید حال با توجه به محتوای وویس خودتان بررسی بفرمایید .
جرم توهین ساده و افترا حبس ندارد