مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار رای بدوی

سلام
بنده جهت واگذاری منزل سازمانی در اختیار اینجانب به دیوان عدالت اداری شکایت و شعبه بدوی دیوان پس از بررسی درخواست بنده و دریافت استعلامات از دستگاههای ذیربط در سال 1395 رای به الزام واگذاری منزل سازمانی به اینجانب را صادر نمود. اداره اینجانب طبق روال معمول به رای صادره اعتراض که در سال 1397 شعبه تجدید نظر رای صادره از طرف شعبه بدوی را عینا مورد تایید و لازم الاجرا دانست.
متاسفانه بعد از گذشت یکسال از صدور رای اکنون سازمان اینجانب قصد واگذاری منزل به اینجانب را به نرخ روز ( سال جاری ) را دارد و تقاضای بنده قیمت کارشناسی واحد به نرخ سال 1395 که همان تاریخ صدور رای شعبه بدوی که اینجانب را محق به واگذاری دانسته و شعبه تجدید نظر هم عینا تاییدکرده اند را تقاضا دارم .
لطفا راهنمایی بفرمایید نظر بنده صحیح است یا سازمان بنده و راهکار احقاق حقوق بنده در کوتاه مدت چیست؟
تشکر

پاسخ ها :

هادی یزدانی فر

جناب آقای هادی یزدانی فر :

سلام مطابق با ماده 8 قانون ساماندهی و عرضه مسکن ...و ایین نامه مربوطه واگذاری به قیمت روز واگذاری محاسبه می شود .منتها شما می توانید در خصوص تفاوت قیمت الان و سال 95 پس از پرداخت و تملک ملک دادخواست تصدیق خسارت بدهید به دیوان عدالت و در صورت صدور رای تصدیق خسارت در دیوان به نفع شما، پس از ان میزان خسارت را از طریق محاکم دادگستری مطالبه نمایید.