مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد بیعانه کلاس آموزشی

سلام بنده برای کلاس اکستنشن مژه 2 میلیون بیعانه دادم ولی دو روز قبل از شروع کلاس کنسل کردم نتونستم بروم و بهشون اطلاع دادم گفتم بیعانه پس بدهند و گفتن هیچ جا پس نمیدهد و سالن من 14800000 سوخت داده به خاطر عدم حضور شما و هیچ قراردادی هم منعقد نشده است.برای استرداد بیعانه باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

عدم استرداد بیعانه کلاس آموزشی استرداد بیعانه کلاس آموزشی استرداد بیعانه بیعانه