مشاوره حقوقی رایگان - اطلاع از مزایده گذاشتن خودرو

با سلام
بنده سال 88 یک کامیون هوو رو از یکی از شرکت های لیزینگی گرفتم متاسفانه بعد از پرداخت 4 یا 5 قسط به خا طر یک سری مسائل بازداشت شدم و حدود 6 سال در زندان بودم و ماشین هم در پارکینگ نیروی انتظامی بوده حالا من از کجا باید پیگیری کنم که ماشین مزایده شده یا نه؟

پاسخ ها :

اطلاع از مزایده گذاشتن خودرو مزایده خودرو لیزینگی مزایده خودرو خودرو