مشاوره حقوقی رایگان - تشکیل هیئت مدیره ساختمان

ساختمانی با سند اداری 10 واحدی دو مالک دارد. یکی 7 واحد و دیگری 3 واحد دارند و مدت 7 سال هست که مالک 7 واحدی راسا عهده دار همه چی هست و تعیین شارژ و ساعات رفت و آمد و کلیه امور با ایشان هست و شارژ غیر متعارف تعیین کرده و توجهی به خواسته مالک دوم که 3 واحد دارند ندارد و ساختمان مدیر و هیئت مدیره انتخابی ندارد و به همه اجحاف میشود. باید برای تشکیل هیئت مدیره ساختمان کار کرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اظهارنامه ارسال کنید و حساب ایام مدیریت را بخواهید

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

میتواند به مدیر مراجعه ومراتب اعتذاض را اعلام ودرخواست رسیدگی کند در صورت عدم رسیدگی یا رد اعتراض می تواند به مراجع قضایی مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر غیر متعارف است ساکنین میتوانید پرداخت نکنید تا مجددا اصلاح شود

سعید ظفربخش

جناب آقای سعید ظفربخش:

سلام
بله بهتر است برای تشکیل هیات مدیره ساختمان اقدام و حدود و وظایف در اساسنامه مشخص و طبق آن رفتار گردد