مشاوره حقوقی رایگان - لواط

پسر من وقتی 5 سالش بود پسر عموش که 8 سال ازش بزرگتره با کتک و تهدید زور مجبور به لواط کرده بودش البته پسرعموش یه کم شیرین عقله ولی مدرک دیپلمش رو گرفته رانندگی هم میکنه ولی ایکیوش پایینه نمیخوایم شکایت کنیم حکمش چیه؟
شاهد هم داریم چون یه بار دو نفر دیده بودنش؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

حکمش در دوران طفولیت در کانون اصلاح تربیت هست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان اثباتش دشوار است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

چون هر دو سن کمی داشتند و به نحوی محجور بوده تند و به عملی که انجام داده اند آگاهی نداشتند صرفا نصیحت و اندز توسط قاضی یا مشاوره روانشناسی اجباری برای طرفین

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه قصد شکایت ندارید از طریق مشاور روانشناس اقدام نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم اگر قصد شکایت ندارید نیاز به پیگیری موضوع نمی‌باشد