مشاوره حقوقی رایگان - خلاف بین شرع و قانون دادنامه شعبه بدوی

با سلام و احترام در سال 1388 شرکت متبوع بنده را بدون تقاضا و بدون حصول شرایط قانونی و بدون رضایت در شغل تخصصی بازنشسته اجباری نموده است. علت بازنشستگی نداشتن مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد و بالاتر بوده است در حالیکه در تبصره 2 ذیل ماده 103 قانون مدیریت خدمات کشوری بدون حصول شرایط بازنشستگی برای شغل تخصصی در 35 سال تمام سابقه و 65 سال تمام سن نبوده است. سازمان بالاسری قبل از صدور حکم بازنشستگی از امور حقوقی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور استعلام لازم براساس ماده 103 قانون خدمات کشوری بعمل آورده بود. امور حقوقی معاونت مذکور سازمان بالاسری را مورد خطاب قرار داده و شرط سنی مقرر در تبصره 2 را برای بازنشستگی اعلام نموده است. خوانده هم بدون اطلاع سازمان بالاسری نسبت به صدور حکم بازنشستگی اقدام نموده است. در حکم قطعی صادره یکبار به شغل غیر تخصصی به استناد بند الف ماده 103 قانون خدمات کشوری استناد کرده و در بار به استناد بخشنامه 102363 مورخ 5/11/1388 معاونت توسعه مدیریت بعنوان متصدی شغل تخصصی حکم قطعی صادر نموده است . لازم به ذکر است اگر در زمان اشتغال بخشنامه 102363 صادر شده بود طرح شکایت منتفی بود. استناد به بخشنامه پس از صدور حکم بازنشستگی بوده است که حالت اشتغال را نداشته و خوانده قطع رابطه استخدامی کرده است. آیا با صدور چنین حکمی میتوان تقاضای اعمال ماده 477 نمود یا خیر؟ آیا به صرف اینکه کارمندی کارشناسی ارشد و بالاتر را ندارد قاضی محترم می تواند به هر سند و مستندی استناد کند و رای قطعی صادر نماید. اگر بخواهم یک لایحه بنویسم وکیل محترم مسلط به قوانین اداری میشود معرفی نمایید

پاسخ ها :

رضا مهرطلب

جناب آقای رضا مهرطلب:

احتمال جواب گرفتن ضعيف است