مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک ستاد اجرایی فرمان امام

درود برشما.
بنده یک منزل ویلایی قولنامه ای خریده ام وبعد از چند ماه کاشف به عمل آمده سند مادر ملک مورد معامله به نام ستاد فرمان امام میباشد حالا بنده میخواهم از فروشنده شکایت کنم.اگر ایشان محکوم شود مبلغ وخسارت بنده را بدهد آیا من باید ملک رابه فروشنده تحویل دهم یا ستاد فرمان امام و آیا همان ملک را از ستاد دوباره میتوانم خریداری کنم ؟باتشکر از شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ملک را ستاد تحویل می گیرد.
فعلا شما ساکن باشید تا تعیین تکلیف بشه
علیه فروشنده دادخواست بطلان معامله و استرداد ثمن و غرامت بدهید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
ملک به مالک عودت می گردد .
موفق باشید .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام تا زمانی که ستاد اقدامی نکرده نیاز به اقدامی از جانب شما نیست

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
دادخواست اعلام بطلان معامله و مطالبه ثمن پرداختی و غرامات را به دادگستری تقدیم نمایید و پس از حاکم شدن شما ملک به مالک آن داده خواهد شد و برای خرید ملک از ستاد فرامین باید ملک از طریق مزایده به فروش برسد.