مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دفاتر خدمات قضایی

سلام. شهر ما کوچک هست و ظاهرا همه باهم فامیل هستند. برای شکایت از موردی به دو دفتر خدمات قضایی (کدهای ... و .... ) مراجعه کردم اما به بهانه های مختلف شکایت را ثبت نمیکنند. یکبار میگویند این مورد کلاهبرداری نیست و نمیتوانم ثبت کنم با اینکه گفتم تحت هرعنوانی هست ثبت کنید. یکبار میگویند شکواییه کمی دستنویسی دارد نمیتوانیم ثبت کنیم باید حتما همه اش تایپ شده باشد. یکبار میگویند متشاکی ثبت ثنا ندارد نمیتوانیم ثبت کنیم. خلاصه برای این شکایت باید یک دور کل شهر بچرخم و هرکار میکنم ثبت نمیکنند. لطفا بگید از چه طریقی باید اقدام کرد.

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام به شهرستان مجاور بروید و علاوه بر ثبت شکایتتون یک اظهارنامه برای مدیر دفتر خدمات بزنید که درصورت عدم تکرار و مانع شدن مجدد ، شکایت خواهید کرد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مستندا ت وگفتگوی متقابل دارد می توانید از طریقق سایت تماس بگیرید