مشاوره حقوقی رایگان - خیانت شوهر به همسر

در صورت محرز بودن خیانت شوهر به همسر با مستند مکالمه و پیام های تلفنی شکایت از شوهر و تقاضای طلاق و حضانت فرزند و مهریه چگونه خواهد بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب

اگر همسر شما خانم‌ مزبور را به عقد موقّت (صیغه) خود درآورده باشند و مدرک مستندی از این باب موجود باشد؛ نظیر صیغه نامه رسمی یا عادی که مورد قبول و اقرار ایشان یا خانم‌مزبور قرار بگیرد؛ شما به استناد اختیار همسر دوّم (حتی موقّت)، مجوز طلاق با ایفای کلیه حقوق مالی خویش از زوج پیدا خواهید کرد و صرفاً باید مابذل طلاق خلع را به تشخیص و تعیین دادگاه، از مهریه یا از سایر اموال خویش، بذل کنید.

لکن اگر رابطه ایشان منجر به عقد ازدواج موقّت یا دائم نشده باشد؛ باید گفت که جرمی به اسم خیانت در مفهوم مصطلح آن در نظام کیفری جرم انگاری نشده است و اثبات رابطه نامشروع نیز چون مرتکب، زوج است و بر این اساس، نمیتوان قائل بود که قطعاً محرمیّتی در بین آنها برقرار نبوده، به سادگی امکان ندارد.

از طرفی حتی در فرض اثبات رابطه نامشروع برای زوج، درصورتی که این ارتباط و روابط، مکرراً و در رابطه با افراد و زنهای متعدّد تکرار شده و درواقع به نوعی به یک عادت رفتاری مخرّب و یک ناهنجاری اخلاقی در زوج بدل شده باشد به شکلی که در تعارض با بنیان خانواده و نیز مخالف حیثیات خانوادگی و اجتماعی زوجه باشد، ممکن است از مصادیق عسر و حرج زوجه برای حکم طلاق تشخیص داده شود وگرنه صرف خیانت زوج با یک زن دیگر به زوجه، مجوزی برای طلاق نخواهد بود.

بهتر است دراینخصوص از مشورت تلفنی با وکیل استفاده شود تا زوایای مختلف خیانت زوج که ممکن است مفید حق طلاق برای زوجه باشد، بررسی و کشف گردد.