مشاوره حقوقی رایگان - جدا کردن یارانه بعد از طلاق

سلام بیست سال قبل به خاطر اینکه همسرم نمیخواست خانوادش متوجه بشن که قبلا ازدواج کردم یه شناسنامه جعلی گرفت برای من و با اون عقد کردیم الان به مشکل خوردم و جدا شدم و اقا شناسنامه رو پاره کرد و حالا من میخام یارانمو جدا کنم چطور اقدام کنم وقتی شناسنامم که اصله که اسم این اقا نیست و جعلی هم که ندارم فقط یه‌برگه طلاق نامه رو دارم لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب

قبلاً به این سؤال پاسخ داده شده است لکن اولاً شما به استناد کارت ملی و طلاقنامه خود میتوانید اقدام به جداسازی یارانه نمایید ثانیاً میتوانید با اعلام مفقودی شناسنامه تقاضای شناسنامه المثنی جدید بدهید؛ کلیه سوابق ازدواج و طلاق شخص شما طبق کدملی، در شناسنامه جدید المثنی، تجمیع و قید میشود.