مشاوره حقوقی رایگان - صدور اجراییه چک برگشتی

سلام 4 روز پیش برای من این پیامک آمد مبنی بر چک برگشتی که دست شخصی دارم
دادخواست بدوی
درخواست صدور اجراییه نسبت به چک بلامحل
الان با این متن من باید درخواست توقف اجراییه بزنم و بعد اعسار یا منتظر بمونم دستور اجراییه بیاد لطفا راهنمایی کنید
و همین طور این پول ربا بوده و من ورشکست شدم از دست این شخص و میخواهم بابت ربا شکایت کنم شواهد هم دارم استهشاد محلی هم دارم.

پاسخ ها :

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام ووقت بخیر.ابتداشکایت رباخواری کنیدسپس گواهی آن رابه شعبه حقوقی ارائه دهیدتاقرارتوقف رسیدگی صادرشود واگراجرائیه صادرشده بود دادخواست ابطال اجرائیه وتوقف اجرامطرح کنید.موفق باشید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
ابتدا شکایت رباخواری و ارائه گواهی آن به شعبه حقوقی
موفق باشید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از ابلاغ اجرائیه می توانید دادخواست اعسار بدهید