مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت تهمت

سلام وقت بخیر.من 3 ساله که با جاری و برادر شوهرم قطع رابطه هستیم...تا که چند روز پیش با شوهرم تماس میگیرن که خانوم تو قصد خراب کردن زندگی ما رو داره و برامون دعا طلسم گذاشته خونمون ،شهرمون هم خیلی از هم فاصله دارد و من اصلا نه خونشون میشناسم و نه 3 ساله که رفتم ..به شوهرم گفتن که عکس فیلم داریم از خانومت که دعا گذاشته تو خونمون ...من هم میخوام فردا بروم ازشون به جرم تهمت زدن شکایت کنم تمام پیام هایی هم که به من و شوهرم دادن هم نگه داشتم .
به نظر شما من میتونم برم شکایت کنم؟ گفتم هیچ ترسی ندارم فیلم عکس بیارید نشون قاضی بدهید. البته وقتی شوهرم هم این موضوع رو فهمید شروع کرد تهدید کردن به من که اگر عکس و فیلمی در کار باشد طلاقم میدهد.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیلی برای اثبات ادعا دارید میتوانید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تحت عنوان افترا و تهدید قابل پیگیری می‌باشد

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام افترا زمانی هست که به شماجرمی رو نسبت دهند و چیزی که شما بیان کردید نسبت مجرمانه ای رو نسبت ندادن