مشاوره حقوقی رایگان - تسلیم به رای موضوع ماده 442 قانون آدک

ضمن عرض سلام و خدا قوت
با سپاس از مطالب مفید و ارزنده شما
خواهشمند است با عنایت به این که بنده درصدد نوشتن یه مقاله به صورت درس سمینار می باشم ، در صورت امکان در خصوص موضوع یاد شده ( تسلیم به رای ...ماده 442 ) اگر مقاله یا مطالب تکمیلی دیگری من جمله جایگاه متهم و شاکی در این مورد و نیز مزایا و معایب این موضوع ، مباحث حقوق تطبیقی یا مشروح مذاکرات مجلس در خصوص تصویب ماده ، فلسفه تصویب ماده و تفسیرات بیشتر ..... در اختیار دارید بنده را راهنمایی و ارشاد نمایید و لطفا اگر امکان دارد به نحوی ارسال نمایید با سپاس

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

من متاسفانه منبعی سراغ ندارم. فقط اگه دوست داشتید برای دریافت اطلاعات حقوقی کاربردی به صورت روزانه به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer