مشاوره حقوقی رایگان - اجبار و ابلاغیه همسایه ها به ما برای ساختن آپارتمان مان

سلام و احترام
یک ساختمان 8واحدی بتن آرمه به تاریخ نصب کنتوربرق 1365 داریم 37 ساله است
در طول 4سال صبحت برای ساخت و ساز دوبار ما توافق کردیم دیگران مخالفت.دونفر از مالکین خارج هستن و یکیشان دوبار مخالفت کرد. امسال به علت کهولت سن پدر و مادرم واینکه ما خسته شدیم شرایط پیشنهادی نامناسب برای ساختن ملک ما مخالفت کردیم تا شرایط بهتر پیشنهاد بدن. ولی 3تا از همسایه ها به نیابت از 7 واحد دیگر اقدام به ارسال ابلاغیه یا همان اظهارنامه کردن و 10 روز فرصت دادن پاسخ بدیم.وگرنه طرح دعوا میکنن و طبق مفاد 522-519-515 مسولیت مدنی و هزینه دادرسی بعد محکوم شدن با ماست .!!!
و در متن اوردن که ساختمان چون حدودا 40ساله است و خرج نگهداری زیاد داره ساکنین متوجه شدن که باید ساخته بشه و مسئولیت عواقب قدیمی بودن ان بر عهده ما است که مخالفت کردیم. درب واحدمان هم اومدن بعد از ارسال ابلاغیه باعث ایجاد استرس و ترس در ما شدن ولی ازشان 4شب پیش شکایت به پلیس نکردیم.

الان ما چه کاری باید انجام بدیم؟جواب ابلاغیه بدیم؟ ندیم؟

در متن ابلاغیه چی باید بنویسم چون ما جایی کتبی امضا ندادیم که مخالفیم ولی سر شرایط توافق نداشتیم. چون هربار اینها سازنده خودشان را اوردن که باهاش زد وبند کنند . پورسانت ساخت وساز بگیرن.
اگر برن شکایت کنن قاضی به ما بخاطر قدیمی بودن ساختمان حکم میده که قبول کنیم به تخریب ساختمان؟ البته ساختمان سرپا است و مشکلی نداره.

مورد بعدی یکی از دوستانم گفت چون مادرت به عنوان صاحب ملک کدملی در ثنا نداره. بهتره که در ثنا ثبت نام نکنید . تا این همسایه ها کد ملی ایشان را نداشته باشن. چون اگر کد ملی داشته باشن راحتتر میتوند طرخ دعوا کنن؟ این درسته؟

چون اگر بخایم جواب ابلاغیه بدیم باید ثبت نام ثنا کنیم.

گرفتاری شدیم اگر میشه راهنمایی کنید .
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام جواب را با دلایل بدهین اگر براتون سخت هست به وکیل وکالت الکترونیک بدهین انجام بدهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید در این خصوص وکیل بگیرید و وکالت دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد