مشاوره حقوقی رایگان - بیمه روستایی عشایری

آیا در بیمه عشایری روستایی بیمه عقب افتاده سالهای قبل دلیل پرداخت عق بیمه روستایی جبران کرد ؟ با پرداخت حق بیمه روستایی عقب افتاده بیمه روستای دربازنستگی جبران کنم اگر راه حل این دو سوال دارد لطفا راهنمایی بفرمائید پیشاپیش از زحماتتان کمال تشکردارم

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام خیر تصمیم به طلاق فقط مربوط به خود زن و شوهرمیشه نه غیراین
حتما موقعی که به توافق رسیدین بهترین راه دادن وکالت درطلاق درقبال بخشش مهریه س و بامراجعه به دفتراسنادرسمی محضری کنید تا نگران برهم خوردن توافقات درآینده نباشید