مشاوره حقوقی رایگان - شهادت دروغ شهود

سلام به بنده اتهام زدن که مدعی رو با چاقو و قمه مورد ضرب و جرح قرار دادم و ماشین پراید اون رو از داخل حیاط آپارتمان 4 واحده سرقت کردم شاکی دوتا شاهد که برادر هستن و یکیشون ساکن مجتمع است رو معرفی کرده به دادگاه در روز شهادت از قاضی خواستم شهود رو جدا جدا به جلسه بیاره قبول نکرد و همزمان دوتا شاهد و شاکی در جلسه حضور پیدا کردند و شهادت دادن ولی شهادت هر دو متفاوت بود و ضد و نقیض های زیادی داشت.الان باید چکار کنم این دومین دفعه هست ک شهود میان دادگاه و شهادت میدهند بنده زندان هم رفتن به خاطر شهادت دروغ شهود الان باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام حتما جهت راهنمایی بیشتر تماس بگیرید
چون شهادت دروغ و ضدنقیض و آن هم نسبت خویشاوندی از موارد جرح شاهد ازطرف شماست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است اظهار نظر دقیق بتوان کرد