مشاوره حقوقی رایگان - مختومه شدن پرونده

سلام اگر 7نفر از 4نفر شاکی باشند و قاضی مبلغ جریمه این 7نفر را بین این 4نفر محکوم تقسیم کند که نفر اول 35میلیون می‌دهد و از طرفین خود رضایت میگیرد و پرونده اش مختومه بشود و بقیه محکومین این مبالغ را نپردازند آیا نفر اول که از دفترخانه رضایت شخصی گرفته از پرونده خلاص است یا نه؟

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام در صورت رضایت سهم نفر اول ازبین میره و سهم ایشون به مابقی اضافه نمیشه بلکه از سهم طلبکار کسر و به اصطلاح پوچ میشه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر رضایت محضری دال بر هیچگونه ادعایی در آینده نباشد بله البته این مهم است که محکومیت آنها به صورت تضامنی است یا بالمناصفه