مشاوره حقوقی رایگان - خسارت عدم تحویل کالا در خرید اینترنتی

باسلام
من یک خرید اینترنتی داشتم ولی متاسفانه وسیله به دست من نرسید، از فروشنده شکایت کردم، من به دلیل دور بودن مسیر لایحه فرستادم، ولی از طریق تماس تلفنی با شعبه مدنظر متوجه شدم فروشنده هم حاضر نشده
الان اگه رای به پرداخت خسارت به من بشود فروشنده می‌تونه خسارت پرداخت نکند و اگر فروشنده پرداخت نکنه، من باید چکار کنم؟
ممنون

پاسخ ها :

شهره خوشجان

شهره خوشجان :

با سلام - در صورت محکومیت فروشنده و قطعیت رای صادره،ایشان ملزم به استرداد وجوه پرداختی هستند و در اگر مفاد حکم را اجرا ننمودند،میتوانید از طریق اجرای احکام درخواست شناسایی اموال و در صورت عدم شناسایی،تقاضای جلب نامبرده را بنمایید.

مهدي  داودي

مهدي داودي :

در صورت عدم استرداد وجه، تقاضای جلب نمایید