مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری شرکت های هرمی

من توی شبکه هرمی کیونت ثبت نام کرده بودم 60 میلیون ازم تیغ زدن به عنوان خرید تور گردشگری چطوری میتونم پولمو پس بگیر

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

طرح دعوی تحصیل مال از طریق نامشروع نمایید.

محبوبه مختاري

سرکار خانم محبوبه مختاري :

با عنوان مجرمانه عضوگيري در شركت هرمي ميتونيد شكايت كنيد محازاتش هم ٦ ماه تا سه سال حبس، رد مالي كه از شما برده شده و جزاي نقدي دوبرابر مال برده شده ميباشد كه در حق دولت پرداخت ميشود.( در اين موارد كلاهبرداري معمولا با منع تعقيب روبرو ميشود)