مشاوره حقوقی رایگان - پرونده ملکی حقوقی

پدرم درسال 93وکالت فروش به من دادنددردفترخانه بادونفرشاهدوبعد از انجام مراحل قانونی ثبتی سند سهم کشاورزی را به نام من منتقل کردند بدون دریافت مبلغی بعد از چهار سال سال 97پدرم فوت کردند تمام هزینه های مراسمات را من بعهده کرفتم هیچ کس کمک نکرد من چهار قطعه زمین به خواهرا بعد از سالگرد پدرم از لحاظ عاطفی دادم برادرم رفته شکایت کرده درخواست ماترکه داده چون به خواهرا زمین دادی باید به من هم بدی درصورتی که از بابت فروش وثبت سند از ابتدا باخبر بودند واقرار کردند به صورت کتبی که بابت فروش پدرم صاحب اختیار است ومخالفتی ندارند حالا تکلیف من چیست درمرحله اول دادگاه بامشاهده سند رسمی من به نفع من رای داده ولی وکیلش مجدد اعتراض زده برای تجدید نظر

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام شما مالک هستین و مشکلی نیست لایحه دفاعیه بدهین

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام برای پاسخ به اعتراض وتبادل لوایح نیاز به بررسی مدارک شماهست درصورت نیاز تماس بگیرید

سعید ظفربخش

جناب آقای سعید ظفربخش:

سلام
اعتراض حق قانونی محکوم علیه می باشد
در صورتی که مدارک شما مستند و قانونی باشد جای نگرانی نیست

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

شما می توانید با ارسال مدارک خود مثل منن تجدیدنظر وکیل، لایحه دفاعیه قدرتمندی برای اثبات موضع خود ارائه دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک نیازمند بررسی دقیق و کامل است