مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت مستاجر

با سلام.
مستاجر بنده 10_15روز زودتر از موعد اتمام قراردادش کلید واحد بنده رو همراه پرده های نصب شده داخل آپارتمان که به صورت امانت دستشون بوده رو در قبال دریافت مبلغ رهنش از خریدار جدیدی که هنوز حساب کتاباش و انجام نداده بود و مستاجر هم در جریان این موضوع بود تحویل داده .
اقلام که توسط کارشناس املاک ثبت و تحویل مستاجر داده شده در پشت قولنامه تماما قید شده و به امضا طرفین رسیده
چطوری میتونم بر علیه ایشون دادخواست تنظیم کنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در دفاتر خدمات قضایی شکواییه را ثبت کنید ولی توجه داشته باشید اثبات خیانت در امانت در این مورد نیاز به ادله دارد