مشاوره حقوقی رایگان - بورس

با سلام فردی سالها قبل سهامی را از اداره خود خریداری میکند بعد از چند سال این سهام را به صورت کاغذی و وکالتنامه به شرکت تعاونی منتقل میکند در سه سال گذشته این سهام رشد زیادی داشت و این فرد بدون اطلاع و اگاهی از اینکه بقیه همکارانش چه کاری انجام میدهند به مانند بقیه اینبار اقدام به فروش سهام خود از طریق کارگزاری و انلاین مینماید و وجه ان را دریافت میکند الان شرکت تعاونی مذکور خواهان سهام و وجه واگذاری میباشد میخواستم بدانم چون کم کاری از سوی شرکت بوده که سهام را انتقال نداده و این فرد هم اگاهی نسبت به این موضوع نداشته تکلیف پرونده انها چه میشود و ایا شرکت میتواند سهام و وجه ان سال را به نرخ روز دریافت کند با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است