مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از تقسیط بدهی

سلام وقتتون بخیر
یک پرونده ای داریم (حقوقی)که هم در دادگاه بدوی و 2بار هم در دادگاه تجدیدنظر رای به نفع ما شده و الآن پرونده در دادگاه بدوی هست و بعد 2 ماه تازه کارای اولیه اجراییه رو انجام دادیم ،خواستم بدونم که اگر متهم زمین،خونه،ماشین و ادوات کشاورزی داشته باشه اما به نام همسرش باشد آیا مبلغی که محکوم شده اقساطی میشود یا خیر
از سال 94 شکایت کردیم اما نمیدونم چرا اینقدر طولانی شده،خواستم بدونم آیا راهی دارد که بشه کاری کرد اقساطی نشود؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

درصورت دادن دادخواست اعسار طرف مقابل بادلایل تمکن مالی ایشان را ثابت نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که از طریق اجرای احکام استعلامات اداری انجام بگیرد و چیزی به نامش نباشد لذا احتمال پذیرفتن اعسار متصور است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اینکه به نام همسر وی باشد یا یک فرد غریبه هیچ فرقی نمیکنه اگر وی مالی نداشته باشد تقسیط می‌شو در بحث فرار از دین چیز دیگری است

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

برای تقسیط بدهی بدهکار دادگاه اعسار تشکیل میشود و شما به عنوان بدهکار دعوت میشوید ... شما باید ادله دال بر معسر نبودن بدهکار را به دادگاه ارایه دهید به هر حال تصمیم با دادگاه است.