مشاوره حقوقی رایگان - دست بردن در حواله

باسلام. اگر تاریخ حواله دست خوردگی داشته باشد حواله حامل باشد ضامن حواله میتواند شکایتی مبنی بر دست خوردگی تاریخ کند؟ اگر دستخوردگی حواله ثابت شود چه تاثیری برای ضامن حواله دارد؟ ممنونم.

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

ضمانت حواله از بین میرود و سفته از بین میرود جعل شده

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هرگونه خراشیدگی یا محو کلمه یا اضافه و هر چیز دیگری در سند ایجاد گردد که موخر بر نوشته اولی باشد از مصادیق جعل است و مجازات دارد