مشاوره حقوقی رایگان - تحویل ملک اجاره ای

موجر هستم و ملک رو به فردی اجاره دادم ( رهن کامل ) و دو هفته دیگر موعد تخلیه فرا میرسد و ایشون مهاجرت کردند و خواهرشون ساکن شده...با اصرار بنده قرار شد ودیعه رهن به حساب شخصی که من باهاش قرارداد دارم واریز کنم ( نه شخص دیگری ) و خانه رو تخلیه تحویل بگیرم. الان موضوع تحویل منزل هستش ...من میتونم ملک رو از خواهر ایشون تخلیه تحویل بگیرم؟
در روز تحویل چه اقداماتی باید انجام بدهم که بعدا مستاجر برگشت شاکی نباشه
ممنون

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
مبلغ ودیعه رو به حساب مستاجر واریز کنید ، در غیر اینصورت از خواهر مستاجر بخواهید از مستاجر وکالت دریافت مبلغ هزینه رو بگیره و به حساب خواهرش واریز کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما باید ادله‌ای بر دستور مستاجر سابق مبنی بر پرداخت ودیعه به خواهر ایشان داشته باشید و الا پاسخگو خواهید بود بهتر است مشاوره تلفنی بگیرید