مشاوره حقوقی رایگان - استعلام سیم کارت در گزینش

سلام من خطی که به گزینش دادم به اسم خودم هست و روی گوشی نوکیاست
قبلا با گوشی لمسی با همین شماره ای که دادم به گزینش وارد شاد شدم و دوباره پاک کردم شاد رو
و الان اون گوشی لمسی هست که دستم هست نه به اسم من هست و نه خط هایی که روشه به اسم من هست.
سوالم اینه که میتونند همین شماره ای که به گزینش دادم با گوشی لمسی وارد شاد شدم و بعد پاک کردم
اطلاعات گوشی لمسی رو در بیارند؟
اصلا گوشی و خط های که روشه به اسم خودم نیست
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو خوب رسونده باشم.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

پیگرد این موضوع مشکل به نظر می‌رسد